VAKANTIEHUIZEN

Vakantiehuizen in Frankrijk

ons vakantiehuis La BergerieOnze vakantiehuis “la Bergerie” (4-5 personen) bestaat uit een ruime en lichte L-vormige huiskamer met een open keuken. De oude houten structuur is mooi zichtbaar in de huiskamer. Het dak is betimmerd met ruwe houten planken. Er is een separaat toilet en een ruime badkamer met een blauwe mozaïek tegelvloer. De twee slaapkamers liggen naast elkaar. Er is een ruime tuin met tuinmeubelen en een eigen parkeerplaats. Meer informatie over dit vakantiehuis.

In ons vakantiehuis La Plage (max 6 personen), ingericht als strandhuis, is een separate huiskamer met openslaande glazendeuren naar de keuken. Achter de keuken is een bijkeuken. Aan de ene kant van de huiskamer is de ouderlijke slaapkamer en aan de andere kant van de huiskamer zijn drie slaapkamers (één ruime en twee wat kleinere), een separaat toilet en een badkamer met een ruime douche en wastafel. Er is een grote tuin met tuinmeubelen en een overdekt terras. Ruime parkeerplaats aanwezig. Meer informatie over deze vakantiewoning.

Deze ruime studio (2 a 3 personen) van ruim 40m2 is nautisch ingericht met een eigen keuken (kookplaat, oven, magnetron en koelkast), een gezellige zithoek met TV en DVD-speler. Verder een slaapgedeelte met één tweepersoons bed. Op verzoek zijn een kinderbed of een extra bed beschikbaar. Tevens is er een badkamer met een douche. Het buitenterras kan afgesloten worden. Ruime parkeerplaats aanwezig.  Meer informatie over deze studio.

Comments are closed.