PUBLICATIES

Publicaties over ons in de media

Libelle april 2008Een artikel over opnieuw beginnen in Frankrijk. Over ons een stukje als de positieve emigrant. Klik op de cover van de Libelle om het stukje te lezen. Libelle mei  2009 Een reportage over Frankrijk vakantie voorpret en een special gedeelte over logeren bij Nederlanders in Frankrijk.  Klik op de cover van de Libelle om het stukje te lezen.
 Leven in Frankrijk winter 2008

Een artikel over onze chambre d’hote en gites in ditFrankrijk tijdschrift. Klik op de cover van het tijdschrift om het artikel te lezen.

   Zin  juli 2007

Een artikel over onze chambre d’hote en gites in dit tijdschrift. Klik op de cover van het tijdschrift om het artikel te lezen.

 mama juli 2008

 Een artikel geschreven door een van onze gasten, Gerard Janssen, in een tijdschrift special voor ouders met kinderen. Klik op de cover van het tijdschrift om het artikel te lezen.

100 keer logeren bij Nederlanders in FrankrijkEen boekje met 100 prachtige adressen van logeer mogelijkheden bij Nederlanders in Frankrijk. Klik op de cover van het boekje om het artikel te kunnen lezen.  

 

Radio-interview op zaterdag 4 juli 2011 met Martine Hoogschagen op Radio 1 ivm met de start van de Tour de France 2011 bij ons voor de deur.

Interview door Paul Sanders voor Radio 1 over ons leven in de Vendee en de hectiek van de start de Tour de France bij ons voor de deur in 2011. 


Comments are closed.