LA MAREE (studio)

Studio La Marée (2 à 3 personen)

huiskamer vakantie studioOnze ruime studio La Marée van 40m2 is nautisch ingericht, met een eigen keuken (kookplaat, oven, magnetron en koelkast) en een gezellige zithoek met TV en DVD-speler. Verder een slaapgedeelte met één tweepersoons bed. Op verzoek zijn een kinderbed of een extra bed beschikbaar. Tevens is er een badkamer met een douche. Voor een klein bedrag per persoon extra zijn de bedden opgemaakt bij uw aankomst en liggen handdoeken en badlakens klaar.  Lees ook de aanvullende informatie onder het fotoalbum.

We hebben de eerste reserveringen voor de schoolvakanties (voorjaar, zomer en najaar) in 2017 al weer aangenomen, benieuwd naar onze beschikbaarheid. Stuur ons een mailtje want er is nu nog keuze genoeg.

 

Praktisch

De keukens zijn vanzelfsprekend van benodigdheden voorzien om te koken op het fornuis en in de oven of magnetron. Er is natuurlijk een koelkast metvriesgedeelte. Standaard zijn alle benodigde schoonmaakmiddelen en waspoeder aanwezig, evenals dweiltjes, theedoeken en handdoeken. Voor uw vakantie hoeft u ook niet uw hele keukenvoorraad mee te nemen, want een basisvoorraad is aanwezig. U moet denken aan koffie, thee, peper, zout etc., met het vriendelijke verzoek aan te vullen wat u opmaakt. In Beauvoir-sur-Mer (4km) zijn diverse supermarkten en bakkers aanwezig.

Ontspanning

Buiten staan stoelen en een tafel om heerlijk aan te ontbijten. Tevens zijn er ook een aantal zonnestoelen, een parasol en een BBQ bij het terras dat afgesloten kan worden. U kunt er rustig de informatie lezen die we klaargelegd hebben over de bezienswaardigheden in de Vendée, evenals de wandelroutes die we aanbevelen uit eigen ervaring. Wanneer u uit eten wilt kunt u lopend bij één van de drie restaurants aan de Passage du Gois terecht of in Beauvoir-sur-Mer op 4 km afstand. We vertellen u er graag meer over, evenals de mogelijkheid uw croissants en baguettes ’s morgens door ons te laten brengen.

U bent van harte welkom. Mocht u vragen hebben over prijzen of beschikbaarheid, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. 

Comments are closed.