LA MAREE (B&B)

Chambre d’hôte La Maree

We hebben jaren lang met veel plezier vakanties doorgebracht bij Chambres d’hôtes  (B&B) door heel Frankrijk. We vonden het elke keer weer een verrassing waar we terecht zouden komen, hoe we ontvangen zouden worden en hoe de kamer zou zijn. Graag lichten we over onze eigen Chambres d’hôtes een tipje van de sluier op:

Onze studio

In een aanbouw aan het huis, is een mooie kamer van ruim 40m2 met eigen keuken, badkamer met douche, toilet en wastafel. Er is een aangenaam bed, een ruime zithoek, met TV en dvd-speler. Zie hieronder voor meer foto’s van deze kamer. Er is een eigen afgesloten terras.

In de tuin

In de ruim opgezette tuin van bijna 1500 m2 bevindt zich een zwembad.van 8 bij 5 meter. Verdeeld over de tuin in de zon en in de schaduw vindt u zithoekjes en ligstoelen die geheel tot uw beschikking staan. Verder is er buiten het hoogseizoen een ruime jeu de boules baan, zodat u genietend van een drankje een potje kunt spelen. We serveren het ontbijt in ons huis, in onze zomerkeuken of in de tuin. Bij aankomst geven wij informatie te geven over de bezienswaardigheden in de buurt en een lijst van de restaurants in onze omgeving. Vanzelfsprekend nodigen wij u dan ook graag uit voor onze eigen table d’hôte, maar u kunt hiervoor ook reserveren wanneer u een kamer boekt.

U bent van harte welkom. U kunt zowel telefonisch als per e-mail een kamer bij ons reserveren of navraag doen naar beschikbaarheid. Voor de tarieven verwijzen we u naar onze Prijzen.


Comments are closed.