LA CABINE DE LA PLAGE

Chambre d’hote La Cabine de la Plage

Familiekamer Cabine de la Plage B&BWe hebben jaren lang met veel plezier vakanties doorgebracht bij Chambres d’hôtes (B&B) door heel Frankrijk. We vonden het elke keer weer een verrassing waar we terecht zouden komen, hoe we ontvangen zouden worden en hoe de kamer zou zijn. Graag lichten we over onze eigen Chambres d’hôtes een tipje van de sluier op:

Onze  familiekamer

Ons huis dateert uit 1810 en is wat men hier noemt een maison Vendéen. Het is een lang wit huis met rode dakpannen en blauwe luiken, met alles op de begane grond. Vroeger is het onder andere een boerderij geweest, wat nog te zien is aan de hooischuur in de tuin. De bijzonder dikke muren zijn onmiskenbaar oud. Het huis is dan ook zomers koel en ’s winters warm. Het is in de herfst en winter heerlijk vertoeven voor de openhaard met één van de boeken uit onze bibliotheek.We vinden de sfeer in het huis is aangenaam omdat het licht is. 

Er is een familie kamer in ons huis te reserveren. Oorspronkelijk de ouderlijke slaapkamer met twee kinderkamers erbij. Alles is in een afgesloten gedeelte met een badkamer met douche, wastafel en een separaat toilet. U kunt voor twee persoen alleen de kamer reserveren of ouders met kinderen kunnen de andere slaapkamer met twee enkele bedden erbij reserveren voor een klein bedrag extra per kind. De andere slaapkamer hebben we ingericht als huiskamer, waar u een kopje koffie or thee kunt zetten.

 

In de tuin

In de ruim opgezette tuin van bijna 1500 m2 bevindt zich een zwembad van 8 bij 5 meter. Verdeeld over de tuin in de zon en in de schaduw vindt u zithoekjes en ligstoelen die geheel tot uw beschikking staan. Verder is er een  jeu de boules baan, zodat u genietend van een drankje een potje kunt spelen. We serveren het ontbijt in ons huis, in onze zomerkeuken of in de tuin. Bij aankomst geven wij informatie over de bezienswaardigheden in de buurt en een lijst van de restaurants in onze omgeving. Vanzelfsprekend nodigen wij u dan ook graag uit voor onze eigen table d’hôte, maar u kunt hiervoor ook reserveren wanneer u een kamer boekt.

U bent van harte welkom. U kunt zowel telefonisch als per e-mail een kamer bij ons reserveren of navraag doen over beschikbaarheid. Voor de tarieven verwijzen we u naar onze Prijzen.


 

Comments are closed.