LA BERGERIE

Onze vakantiewoning La Bergerie

Onze vakantiewoning “la Bergerie” (de schaapskooi) bestaat uit een ruime en lichte L-vormige huiskamer met een open keuken. De oude houten structuur is mooi zichtbaar in de huiskamer. Het dak is betimmerd met ruwe houten planken. Er is een separaat toilet en een ruime badkamer met een blauwe mozaïek tegelvloer. De twee slaapkamers liggen naast elkaar. In de ene kamer zijn twee eenpersoons bedden en in de andere kamer een tweepersoonsbed. Op verzoek is een kinderbed beschikbaar. In de huiskamer zijn een t.v. en DVD-speler aanwezig. Voor een klein bedrag per persoon extra zijn de bedden opgemaakt bij aankomst en liggen handdoeken en badlakens klaar.

We hebben de eerste reserveringen voor de schoolvakanties (voorjaar, zomer en najaar) in 2017 al weer aangenomen, benieuwd naar onze beschikbaarheid. Stuur ons een mailtje want er is nu nog keuze genoeg.

Praktisch

De keuken is vanzelfsprekend van alle benodigdheden voorzien om te koken op het fornuis en in de oven of magnetron. Tevens is er een vaatwasser, een wasmachine en natuurlijk een koelkast metvriesgedeelte. Standaard zijn alle benodigde schoonmaakmiddelen en waspoeder aanwezig, evenals dweiltjes, theedoeken en handdoeken. Voor uw vakantie hoeft u ook niet uw hele keukenvoorraad mee te nemen, want een basisvoorraad is aanwezig. U moet denken aan koffie, thee, peper, zout etc., met het vriendelijke verzoek aan te vullen wat u opmaakt. In Beauvoir-sur-Mer (4 km) zijn diverse supermarkten en bakkers aanwezig.

Ontspanning

In de tuin staan stoelen en een tafel om heerlijk buiten te ontbijten. Tevens zijn er ook een aantal zonnestoelen, een parasol en een BBQ in de tuin. U kunt er rustig de informatie lezen die we klaargelegd hebben over de bezienswaardigheden in de Vendée, evenals de wandelroutes die we aanbevelen uit eigen ervaring. Wanneer u uit eten wilt kunt u lopend bij één van de drie restaurants aan de Passage du Gois terecht of in Beauvoir-sur-Mer. We vertellen u er graag meer over, evenals de mogelijkheid uw croissants en baguettes ’s morgens door ons te laten brengen.

U bent van harte welkom. Heeft u vragen over prijzen of beschikbaarheid, aarzelt u dan niet en neem contact met ons op.  

 

 

Comments are closed.