KAMERS

Onze eigen Chambres d’hôtes – B&B

We hebben jaren lang met veel plezier vakanties doorgebracht bij Chambres d’hôtes (B&B) door heel Frankrijk. We vonden het elke keer weer een verrassing waar we terecht zouden komen, hoe we ontvangen zouden worden en hoe de kamer zou zijn. Graag lichten we hieronder over onze eigen Chambres d’hôtes ( kamers met ontbijt of bed and breakfast ) een tipje van de sluier op. U bent van harte welkom. Mocht u vragen hebben over prijzen of beschikbaarheid, aarzelt u dan niet en neem contact met ons op.  

B&B kamer le SableLe Sable (2 personen)

Onze kamer heeft een eigen ingang en is gelegen aan de overkant van het huis, aan de binnenplaats. Het is een aangename kamer van 25m2 met badkamer en zithoek met TV en dvd-speler. 

 

Studio la MareeStudio La Marée (2 à 3 personen)

Onze studio La Maree van ruim 40m2 is nautisch ingericht met een eigen keuken (kookplaat, oven, magnetron en koelkast) en een gezellige zithoek met TV en DVD-speler. Verder een slaapgedeelte met één tweepersoons bed. Op verzoek zijn een kinderbed of een extra bed beschikbaar. Tevens is er een badkamer met een douche. 

Familiekamer Cabine de la Plage B&BCabine de la Plage (2 à 4 personen)

Er is één familiekamer in ons huis te reserveren. Oorspronkelijk de ouderlijke slaapkamer met twee kinderkamers erbij. Alles is in een afgesloten gedeelte met een badkamer met douche, wastafel en een separaat toilet.  Er staan twee eenpersoonsbeddeen in een kinderkamer. De andere slaapkamer hebben we ingericht als huiskamer, waar u een kopje koffie or thee kunt zetten.

 

 

Comments are closed.