GASTENBOEK

Gastenboek

Buiten dat mensen iets achterlaten op websites als zoover.nl (zie hiernaast of kijk op onze pagina met een overzicht van de beoordelingen) hebben een aantal gasten een leuk berichtje achtergelaten in een van onze gastenboeken (op elke kamer ligt er een). We hebben het gastenboek hieronder uitgewerkt, zodat u  kunt meelezen wat onze gasten allemaal bij ons hebben meegemaakt en waar ze van hebben genoten.

23 Augustus 2013

Een unieke plek met een vanzelfsprekende schoonheid, en jullie warme gastheer/gastvrouw schap maken van Au Passage du Gois een klein paradijsje. Hoe heerlijk om te mogen leunen op jullie kennis van de omgeving en de gezellige table d’hote avonden. Alles valt op z’n plek, we zijn betoverd!
Veel dank voor raad en daad, flexibiliteit en dat extra “je ne sais qoui” dat jullie met zo veel liefde in je werkzaamheden leggen.

5 Juli 2013

Beste Hemko en Martine,

Jullie wonen en leven hier prachtig mooi, en we hebben hier in La Plage een week van mogen genieten. We voelden ons als god in Frankrijk. Harstikke bedankt voor jullie gastvrijheid en het heerlijke eten. Wij gaan nu verder naar St Palais sur Mer waar we jullie gastvrijheid zeker zullen misssn. Als we weer in de Vendee op vakantie gaan, komen we zeker terug en/of bevelen jullie aan bij anderen.

24 Augustus 2012

Beste Martine en Hemko,

Het einde van ons 14-daagse verblijf nadert. Wat zegt het spreekwoord: Mooie liedjes duren niet lang. Inderdaad de tijd is voorbij gevlogen. Het was voor ons de eerste maal dat we in de polders van de Vendee kwamen: een aangename verrassing. Maar het meest dat ons zal bij blijven zijn jullie vriendelijke lach, jullie bereidwilligheid, de kookkunst van Martine, en de uitstap naar de Passage du Gois. Dank, duizend maal dank aan het sympathiekste koppel van de Vendee. We voelden ons hier echt thuis.

29 Juni 2012

Beste gastvrouw en heer,

Heerlijke vakantie dankzij jullie geweldige gastvrijheid hebben wij er extra van kunnen genieten. Het voelde als familie, pas goed op ons huis. Tot volgend jaar.

18 Mei 2011

De twee weken zijn omgevlogen, heel veel leuke en bijzondere dingen uit deze omgeving gezien. Mede dankzij jullie zorg en enthousiasme en tips. De table d’hote avonden waren gezellig. Bedankt voor jullie aandeel in deze vakantie.

26 Augustus 2011

Beste Hemko en Martine,

Na 20 jaar terug in de Vendee. En dat is ons goed bevallen, mede door jullie fantastische studio. Alles er op en eraan!!! Voor 2 personen een 5 persoons service, jeetje.  Een hartelijke en warm welkom van jullie toen we aankwamen. De handige tips, altijd kunnen komen met een vraag!! Al met al een dikke pluim voor jullie. We hebben erg genoten en zullen met veel plezier aan deze vakantie denken. Dank jullie wel voor alles. Veel succes met dit fantastische geheel.

19 Augustus 2011

Beste Hemko en Martine,

De afgelopen week is omgevlogen. Jullie ontvingen ons zeer hartelijk en wij voelden ons onmiddelijk thuis in ‘La Plage‘. Heerlijk – vooral na een mindere ervaring elders -. De royaal gevulde servies-, glazen-, en boekenkast en de ruimschoots aanwezige “faciliteiten”.
We hebben maar een fractie gezien van wat de streek te bieden heeft, maar alles zeer de moeite waard (Ile D’Yeu, Planete Sauvage, het zondagse gedoe in Noirmoutier, De “gevaarlijke” koopstad Nantes, enz. enz.) en jullie steeds zeer behulpzaam om ons op “het goede spoor” te zetten.

12 Augustus 2011

Hey Hemko & Martine,

Onze 2 weken vakantie waren heel fijn in dit huisje. Table d’hote was heel gezellig! Het vissen en kijken bij de zoutwinning en de boten met oesters was leerzaam en leuk (jammer dat we de schelpjes op moesten eten  :-)  ) Handig de toeristische informatie die jullie ons gaven!
Heel erg bedankt voor dit alles!

P.s. NL tv en internet was erg handig  :-)

16 juli 2011

Hemko en Martine,

Voor de 1e keer in jullie studio La Maree en dat is prima bevallen. Een complete (op de eierdopjes na ha, ha, ha) studio voor ons tweetjes, alles was er van haardroger tot staafmixer! Jullie gastvrijheid was als en een warm bad en we hopen zeker nog een langs te komen.

P.s. Eten was heerlijk en ik laat weten als John jouw voorgerecht heeft gemaakt, Martine (Weet niet welk jaar, hi, hi) 

11 juni 2011

Hemko en Martine,

Het was hier heerlijk vertoeven in “La Maree”. Jullie hebben het perfecte profiel om samen een B&B te runnen. Gezellig, gastvrij, de perfecte inrichting, duidelijke informatie en vele tips maakten van een weekje vakantie de gedroomde verblijfplaats. De palourdes vangen op het strand en het bezoek aan de zoutwinning waren superleuk. Het eten was heerlijk en de ontbijtjes super verzorgd. En geloof ons, het zal het hier snel te klein zijn!!!

9 juni 2011

Hemko en Martine,

Bedankt voor de fantastische ontvangst en verblijf in ‘La Plage’. We hebben een zeer leuke tijd gehad, ook al was het weer wat minder. Dankzij de tips & informatie konden we een week vol ontspannende activiteiten plannen die toegankelijk waren voor ons allen. De aangeboden table d’hotes waren een culinair genot en gezellig. We gaan volledig terug opgeladen naar België. 

Bedankt en zeker tot ziens, 

4 juni 2011

Beste Hemko en Martine,

Wat een fantastisch mooi huis verhuren jullie! Alles aanwezig. De kinderen hebben zich ook perfect vermaakt en we hebben genoten van het strand, de omgeving en van Martine haar kookkunsten. Veel dank voor de gastvrijheid. Een heel fijn seizoen toegewenst.

Hartelijke groeten,

4 juni 2011

Beste Martine en Hemko,

Wij waren nog nooit eerder in Frankrijk op vakantie geweest, maar het is 200% bevallen. Prima studio, prima voorlichting, en jullie super gastvriendelijkheid. Chapeau!!!!
De Vendee was een verademing voor ons, ook de Franse taal bleek in de praktijk geen handicap te zijn. En………..het weer was ook super. HARTELIJKE DANK en misschien tot een volgende keer.

23 oktober 2010

Beste Hemko en Martine,

Wij hebben hier een heerlijke herfstvakantie gehad! Alle ingrediënten waren helemaal goed; de mensen, het weer, het huisje en de omgeving.
In de stralende zon hebben een geheim kinderstrandje ontdekt, een schelpen- en krabbententoonstelling gemaakt, gefietst, gewandeld, mega-dennenappels gevonden en zijn we bezoek geweest bij het ezeltje. De maaltijden bij jullie waren heerlijk en gezellig! En vooral het zelf schelpen zoeken en daarna mogen helpen met klaarmaken was natuurlijk heel erg leuk.

Kortom, een top-vakantie. Bedankt!

10 september 2010

Dag Martine en Hemko,

Aan de vooravond van ons vertrek naar Noordelijk Frankrijk een korte krabbel in ‘t ‘Livre d’or’.
Wat ging de week Au Passage du Gois ontzettend snel voorbij, wat een verrassend unieke plek, wat leven met de getijden, heerlijk om ‘klein Griekenland’ te hebben ontdekt en bovenal: wat een heerlijk huis om in te mogen verblijven! Dank voor jullie gastvrijheid, vriendelijkheid, prachtige tuin en heerlijke kookkunsten! In de Vendee komen we zeker terug en als ‘t even kan, ook hier!

P.s. Zeer inspirerend! 

27 Augustus 2010

Beste Hemko en Martine,

We hebben een heerlijke week in “jullie Bergerie”, nadat we al 2 fijne weken in Bidart hadden. Ook al waren de golven hier minder hoog dan in Bidart. Volgens Jeroen en Freek. Toch willen onze jongens en wij graag nog een keer komen genieten van:

  • jullie gastenvrijheid
  • Martine’s kookkunsten
  • Hemko’s introductie in het kokkels vangen
  • De rust en de omgeving (we hebben nog niet alles gezien)

Freek had deze week 2 dagen een stijve nek en Jeroen heeft een witte TT getekend, die hij heeft gezien op onze lange rit van Bidart naar Beauvoir.

Nogmaals heel erg bedankt voor jullie warme en gezellige onthaal op jullie Passage du Gois.

en

NB Uiteraard laten we nog weten of we Frans zout (fleur du sel) in Nederland gemaakt hebben. 

1 Augustus 2010

Beste Martine en Hemko,

Wat hebben we genoten! We wisten totaal niet waar we terecht zouden komen, niemand van ons was ooit in zo’n huisje geweest. Het overtrefte al onze verwachtingen! Kokkels zoeken en eten met jullie was een hoogtepunt! We zullen jullie gastvrijheid niet snel vergeten en doorvertellen aan onze vrienden en familie. Hopenlijk komen we hier weer terug!

30 juli 2010

Lieve Hemko en Martine,

We willen jullie bedanken voor het hartelijke ontvangst, de heerlijke ontbijtjes en fijne studio. We genoten van de zon (die iedere keer weer achter de wolken tevoorschijn kwam), de omgeving en het eten. Veel succes en plezier! Het komende seizoen.

Hartelijke groeten,

24 juli 2010

Lieve Hemko en Martine,

Dankzij jullie hebben we een heerlijke week hier in de Vendee gehad……..
We hebben van jullie veel geleerd over deze streek. Zowel over het heerlijke eten als over het “schelpen” rapen en de zoutwinning. Geweldig hoe enthousiast jullie hier beiden over kunnen vertellen………..
Wij wensen jullie heel veel geluk in dit prachtige stukje Frankrijk en we komen zeker nog een keer terug al is het alleen maar om te zien hoe de “Olijf” gegroeid is :-)

24 juli 2010

Wij hebben hier voor de 2e keer een heerlijke week gehad, 3 jaar geleden in de Bergerie, nu in La Maree. Beide huizen zijn zeer comfortabel! De Passage du Gois, Noirmoutier, de haventjes, (de maaltijden van) Hemko en Martine, het mooie weer, de nieuwe fietspaden. Allemaal ingrediënten voor een lekkkere ontspannen vakantie! 

A bientot,

23 juli 2010

Beste Hemko en Martine,

We hebben enorm genoten in/van jullie gezellige en super luxe “Bergerie”. De twee diners die we bij jullie hebben meegemaakt waren zeer bijzonder en erg lekker! Afgelopen vrijdag was super; s’morgens vroeg met jullie naar “het wad” en daarna naar de haven van Beauvoir. Ook de omgeving is voor rustzoekers aan te bevelen. Authentieke dorpjes en zeer vriendelijke mensen.
Jullie mogen trots zijn wat jullie (na 5 jaar) hebben opgebouwd.! Janneke en ik zullen jullie plek zeker bij vrienden en bekenden in Nederland aanbevelen. Heel bedankt voor jullie gastvrijheid.

14 mei 2010

Hallo Hemko en Martine,

Na weer een heerlijk weekje aan de “Passage du Gois” stappen we morgen weer in de auto. Onderstaand de top 5 van Iris & Laura met leuke dingen:

  1. Met stip: zwemmen in het zwembad. Jammer dat het daar dit keer te koud voor was. Lekker spelen met de opblaaskrokodil.
  2. Pallourdes zoeken blijft favoriet. Lekker harken in de prut, uitzoeken welke schelpen goed zijn, en welke niet, en natuurlijk s’avonds in het restaurant bij Hemko en Martine eten.
  3. Ile de Noirmoutier kijken bij het kasteel, het strand, bij Bois de la Chaise en natuurlijk een rondje in de draaimolen (alle draaimolens).
  4. Een rondje fietsen naar Port du Bec, bootjes kijken en wat lekkers eten. Crepes natuurlijk of frietjes.
  5. Naar het strand, zwemmen met mooi weer en schelpen zoeken als het minder mooi is

 

Comments are closed.