BEOORDELINGEN

Beoordelingen Au Passage du Gois

Hieronder een overzicht van de beoordelingen die wij over onze kamers en vakantiewoningen in Frankrijk op diverse beoordelings websites op internet. Verder hebben een aantal gasten een leuk berichtje achtergelaten in een van onze gastenboeken (op elke kamer ligt er een). We hebben het gastenboek uitgewerkt, klik hier zodat u  kunt meelezen wat onze gasten allemaal bij ons hebben meegemaakt en waar ze van hebben genoten.

“Fantastisch, wat een heerlijke vakantie”

26 juli 2015 Wij zijn net terug van 2 weken vakantie in het huisje La Plage. Het huis is van alle gemakken voorzien. De eigenaren Hemko en Martine zijn echt GEWELDIG, weten de lekkerste restaurantjes en nemen je mee op uitstapjes in de omgeving. GA ZO DOOR HEMKO EN MARTINE.

“Mooie dagen in studio “La Maree”

14 juli 2015 De studio is perfect voor 2 personen.
Goed bed, complete keuken goede douche /toilet ruimte. Martine en Hemko zijn prima gastvrouw / heer en doen er alles aan om het verblijf daar zo prettig mogelijk te maken. De aanwezigheid van de “passage du Gois ” is fijn, leuk om vanuit de gite een wandeling te maken en even uit te waaien aan het water. (met partner op www.tripadvisor.nl 5 sterren)

“Twee weken in studio la Maree”

7 juli 2015 Wij hebben 2 weken kunnen genieten van een fijne vakantie in de Vendee, mede door de gastvrijheid van Martine en Hemko, zij zijn echt de perfecte gastvrouw/heer. Ook van de “table d’hôte” hebben wij genoten, goed eten in een gezellige ambiance. De studio is ruim genoeg voor 2 personen en voorzien van een goed bed en een goed voorziene open keuken.

De aanwezigheid van de “passage du gois” is spectaculair. Wij hebben ook redelijk wat van de omgeving gezien door bezoeken aan o.a. Ile noirmoutier, Challans, St.Gilles-Croix-de-Vie (heerlijke gegrilde sardines) Sallertaine en Soullans.

Voor ons was dit een perfecte vakantie in een vriendelijke streek, wij hopen hier dan ook nog een keer terug te komen. (met partner op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Unieke plek, unieke gastvrouw/heer”

16-11-2014 Hebben 2 unieke weken bij Martine en Hemko doorgebracht, prachtig huisje, mooie omgeving en mooi weer, leuke trips, kortom 2 weken is te kort. Komen beslist weer eens terug. (met partner op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Helemaal het einde!”

11-09-2014 Wat een heerlijke 2 weken hebben wij hier met onze 2 jonge kinderen van 2 jaar en 3 maanden. Hemko en Martine zijn zeldzaam gastvrij met het juiste gevoel voor de privacy van de gasten. Ze hebben veel kennis van de omgeving. Voor elke type gast advies op maat. Het huis is werkelijk helemaal volledig. Speelgoed voor de kinderen, boeken en tjjdschriften kun je gewoon thuislaten. De locatie is uniek om talloze prachtige uitjes te maken. Een dag in de tuin of bij het zwembad verveelt ook niet. Wij wilden boeken voor zomer 2015, maar de schoolvakantie is al volgeboekt. Dit verraste ons allerminst. Wij komen hier zeker nog eens terug!  (met kleine kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Supervakantie!”

11-08-2014 Wij waren hier voor de 2e keer en huurden het grootste huisje (la plage). Heerlijk bijgekomen. Het huis is ruim en van alle gemakken voorzien. De overdekte veranda en ‘eigen ruimte’ met ligstoelen en jeu de boule baan biedt ook buiten nog veel vrijheid. De omgeving is leuk, wij vinden vooral het eiland v Noirmoutier erg mooi met lekkere stranden en leuke fiets (en -wandel voor de liefhebber)-mogelijkheden. Hemko en Martine zijn geweldige gastheer en -vrouw. Geven veel info over de omgeving, reserveren restaurants en gaan met gasten garnalen vissen en schelpen vergaren op het strand om die (naar wens) bij terugkomst zelf te eten. Twee x per week table d’hôte: Martine kookt heerlijk en Hemko verzorgt aperitief en wijn erbij. Lekker en gezellig. Voor mensen met kleine kids is het handig dat het terrein omheind is. De onze zijn 9 en 11 en hadden het hier prima naar hun zin. Ze willen absoluut nog eens terug. (met kleine kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Ideaal en gastvrij”

06-09-2014 Wij verbleven twee weken in “La Plage” een ruim vakantiehuis voorzien van alle denkbare gemakken. Het heeft een prachtige tuin met jeu de boulesbaan, overdekt terras, ligstoelen, enz. De table d’hôte maakt een plezierige kennismaking met de andere gasten mogelijk en Martine en Hemko zijn een fantastisch paar met maar één doel voor ogen: van jouw vakantie een prachtige belevenis maken! Het verblijf is aangenaam en in de omgeving is voor iedereen wel wat te doen: wij hebben heerlijk gefietst, gewandeld en van alle heerlijke vruchten uit de zee geproefd. Het bezoek aan Ile d’Yeu een prachtige dag. Mede dankzij de goede tips van Hemko en Martine.
De natuur is indrukwekkend en het zoeken en bereiden van scheermessen en kokkels was een onvergetelijke ervaring. De Passage is een dierbaar plekje geworden waar we nu al naar terug verlangen. (met oudere kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Voor de 4e keer hier en dat zegt genoeg!!”

8-7-2014
 La Bergerie is een schitterend vakantiehuis met veel privacy. De ligging zo dichtbij de oceaan is uniek en je bent zo op het eiland NoirmoutierJe voelt je echt gast bij de eigenaren. (met partner op www.zoover.nl cijfer 10.0)

20-10-2013 Ruim fris ontvangst informatie enthousiasme (met partner op www.booking.com cijfer 10.0)

“Heerlijke vakantie”

29-9-2013 We hebben 1 week doorgebracht bij Hemko en Martine in de studio van Au Passage du Gois en dat was heerlijk maar veel te kort om alles te zien en te doen wat we gepland hadden. Wat betreft de studio: die was ruim, schoon en zeer compleet ingericht. Buiten een heerlijke zitruimte voor ons zelf en een gezamenlijke ruimte met zwembad. In de omgeving kun je heerlijk wandelen, fietsen en golfen. Verder zijn Ile de Noirmoutier, Pornic en Nantes zeer de moeite waard om te bezoeken. De Passage du Gois zelf is leuk om overheen te rijden (wij hebben dat op de fiets gedaan), maar ook om op het terras met een wijntje te bekijken hoe de vloed opkomt. We gaan zeker nog een keer terug en laten ons weer verwennen door Hemko en Martine met hun table d’hotes, gezelligheid en goede ideeën. (met partner op www.zoover.nl cijfer 9.0)

“Heerlijke gastvrije relaxte vakantie.”

10-9-2013 Voor het eerst op vakantie met ons zoontje van ruim twee-en-half en onze dochter van nog geen anderhalf. We verbleven in La Plage. Heerlijk om zoveel leefruimte te hebben zowel binnen als buiten. De tuin van ‘ ons’ huis stond vol met bloemenstruiken waardoor allerlei mooie vlinders werden aangetrokken. Martine en Hemko zorgden voor een warm welkom, we voelden ons meteen thuis. Tijdens de hele vakantie hebben ze ons erg hartelijk allerlei tips en info gegeven. Tijdens onze twee weken, zijn we vier keer gezellig aangeschoven bij de table d’hote. Martine heeft ook twee keer onze eigen schelpenvangst verwerkt in een fantastisch voorgerecht. Zowel het opsporen van de schelpen als het nuttigen ervan was heerlijk. We hebben met z’n vieren genoten van de vele fantastische stranden in de nabije omgeving en we hebben op onze eigen fietsen mooie fietstochten gemaakt. We hebben de weken dat we er waren, eind augustus en begin september, zonnig weer gehad. Het waren heerlijk weken.  (met kleine kinderen op www.zoover.nl cijfer 9.0)

“Schelpen, zout en eieren”

5-9-2013 Een combinatie van een fantastische omgeving met een oase van rust, vriendelijkheid en gastvrijheid maken een vakantie bij Au Passage du Gois tot een onvergetelijke ervaring, die vraagt om meer. Niet voor niets komen veel gasten nog eens terug, wij ook! De vakantiehuizen zijn zeer compleet, zowel wat betreft de keuken als de inrichting en in de tuin en bij het zwembad kunnen heerlijke uurtjes doorgebracht worden. In de directe omgeving zijn er talrijke stranden met ieder een eigen karakter, er kunnen mooie fietstochten worden gemaakt op het nabijgelegen Ile de Noirmoutier (bij fietsverhuur ook fietskarren en aanhangfietsen beschikbaar voor de kleintjes) en het rijden over de passage du gois is iedere keer weer een belevenis. Schelpen zoeken, zout oogsten, eieren rapen, het is een echte plek voor mensen die van het buitenleven houden. Hemko en Martine zijn een uitstekende gastvrouw en gastheer, vriendelijk, hulpvaardig en benaderbaar en daarbij ook nog eens ontzettend goed gezelschap. (met kleine kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Geweldige vakantiestek (ssst, niet doorvertellen!)”

Augustus 2013 Wat hebben wij (gezin met twee kids van 5 en 2) genoten van La Bergerie bij Au Passage du Gois! Hemko en Martine zijn op en top gastheer en -vrouw met heerlijke table d’hotes, het huisje is perfect (ruim, comfortabel en met alle voorzieningen die je maar wensen kunt als magnetron, grote koelkast, vaatwasser, wasmachine), het zwembad (ongeveer 5×8 meter, ruim genoeg) veelgebruikt en de regio ideaal: gezellige dorpjes met elk een eigen sfeer, een mooi dierenpark in de buurt (Planete Sauvage), het heerlijke eiland Noirmoutier om de hoek met haar mooie plaatsjes en strandjes, de Passage du Gois die twee keer per dag droogvalt, het is teveel om op te noemen! We hebben nog niet alles gezien dus we komen zeker nog terug! Tot ziens, Hemko en Martine!  (met kleine kinderen op www.tripadvisor.nl 5 sterren)

“Vriendelijk, gezellig, behulpzaam en compleet.”

Augustus 2013 Zeer compleet en fraai huisje op een mooi en gezellig terrein met een leuk eigen zitje en gezellige en behulpzame gastheer en gastvrouw. (met kleine kinderen op www.chambredhoteswijzer.nl cijfer 9,6)

“Heerlijk relaxt!”

17-6-2013 We zijn twee weken in la Bergerie van Au Passage du Gois geweest en het was een superfijne vakantie. Een uitstekende gastheer en gastvrouw en uitstekend verzorgde table d’ hotes. De omgeving en de ligging zijn prachtig voor mensen die van rust houden. De accomodaties zijn ruim en heel goed en kompleet ingericht. Een aanrader en wij komen zeker terug. (met partner op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Heerlijke plek in de Vendee”

11-6-2013 We hebben twee heerlijke weken doorgebracht in La Plage. Martine en Hemko hebben in de periode drie keer een table d’hote verzorgd en waar we genoten van een heerlijke maaltijd en een gezellige avond met de andere gasten. We sloten de maaltijden af met een gezellige jeu de boules.
Over het huisje niets dan lof. Alles zit er in en ook de ligging was uitstekend zo dicht bij de passage. Ook de geluidsisolatie van de woning was prima en met dichte luiken was het heel stil in de woning. We hebben heerlijk geslapen op de goede bedden. Ook was alles zeer schoon. We komen zeker nog een keer terug bij Hemko en Martine en in de Vendee.(met partner op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Boven verwachting !”

5-5-2013
 Het vakantiehuis Au passage du Gois heeft onze verwachtingen ruimschoots overtroffen. Wij verbleven in “La Bergerie” wat een uitstekende keus bleek. Het huis was niet alleen van alle gemakken voorzien en schoon, het ademde ook nog eens de sfeer uit, waar je in Frankrijk naar op zoek bent. Neem daarbij de gastvrijheid van eigenaren Hemko en Martine, en de fantastische locatie van het huis, vlak bij de passage du Gois en alle ingredienten waren daar voor een heerlijke vakantie die helaas maar een week duurde. In de omgeving bleek ook voldoende te doen en te zien. Wij waren met onze 2 dochters (14 en 18 jaar) en zijn ondere andere naar Noirmoutier, Pornic, Nantes en Puy du Fou geweest. Maar wat zij ook heel leuk vonden, was kokkels zoeken in de droog gevallen zee, samen met Hemko en Martine. Maritne maakte daar ‘s avonds een heerlijke maaltijd van. 

Jammer dat een week maar 7 dagen heeft.(met oudere kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Heerlijke plek! Echt genieten!”

21-6-2013 Wij hebben begin mei 2013 een fantastisch verblijf gehad in “Au Passage du Gois” bij Hemko en Martine. We verbleven met onze drie meiden in een gezellig en zeer volledig ingericht huis “La Plage”. Ondanks dat een gedeelte van de week het weer niet echt mee zat hebben we genoten van de mooie landelijke omgeving in de Vendee. Ontbijtjes met (nog warm) brood van de plaatselijke bakker en een heerlijke table d’hote van Martine met Franse wijnen uit de streek. Super lekker! Hemko en Martine hebben Au Passage du Gois zoveel mogelijk in de originele Franse stijl weten te behouden. Prachtige tripjes gemaakt naar Île de Noirmoutier (schittterend bos en strand!) over de Passage du Gois. Ook de mooie havenstad Nantes bezocht en de oesterculturen en zoutpannen in de directe omgeving, waarover Hemko als gastheer mooie verhalen kan vertellen. Heerlijke plek en een absolute aanrader. Zeker voor herhaling vatbaar!  (met kleine kinderen op www.zoover.nl cijfer 9.0)

 ”Geweldig!”

26-7-2012 Wij hebben een geweldige vakantie gehad in Au Passage du Gois. Het huisje La Plage is zeer ruim en sfeervol ingericht. Er ontbreekt werkelijk niets. Veel privacy in de ruime, mooie tuin. We hebben genoten van de table d’hotes. We zijn zeer gastvrij ontvangen en voelden ons gelijk thuis. Hemko en Martine staan altijd voor je klaar en hebben leuke tips voor uitstapjes. In het huisje ligt veel informatie over wat er zoal te doen is in de omgeving. Een vakantie om niet snel te vergeten!(met jonge kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

 “Heerlijk vakantieadres!”

22-7-2012 De accommodatie is netjes, ruim en meer dan compleet. Het ligt in een mooie landelijke omgeving enkele minuutjes van het centrum en vlak bij de passage. Gastheer en gastvrouw staan altijd voor je klaar en hebben altijd leuke ideeën en tips voor uitstapjes. Het is verder zeer aan te raden bij hen te eten!
Voor de kinderen is er genoeg veilige speelruimte.(met jonge kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

 ”Paradijsje”

3-6-2012 Prachtig verzorgde gites. Mooie grote tuin. Veel privacy.
Plek zat om te parkeren.
Hemko & Martine staan altijd voor je klaar.
De Table ‘d hotes avonden waren weer heel gezellig en lekker.
Nog even Rinus verjaardag gevierd, fantastische dag (goed in de watten gelegd)! 
Tot een volgende keer!(met jonge kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Heerlijke vakantie bij Au Passage du Gois*****!”

16-5-2012 Ons tweede bezoek was in mei 2012 en hebben we een week in vakantiehuis La Bergerie gelogeerd: Heerlijk!!! Het huis is heel ruim en smaakvol ingericht. Ook staat er voor de liefhebbers een kast vol boeken en tijdschriften. De kinderen vermaakten zich in het zwembad en voelden zich helemaal thuis! In de omgeving hebben we kano’s gehuurd en zo langs de weilanden gevaren, een aanrader! De vlindertuin op het eiland Noirmoutier was erg leuk en educatief. We zijn daar ook op diverse strandjes geweest; Place des Dames op het eiland vonden we de allermooiste met de pittoreske strandhuisjes. De getijden en daarmee het droogvallen van de weg naar Noirmoutier is magisch. In de omgeving zijn diverse leuke markten met de vele locale verse producten. En last but not least: Hemko en Martine weten wat gastvrijheid is! De table d’hote, samen met de andere gasten, was een aanrader! We komen zeker weer terug!(met jonge kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Gezellige en relaxte vakantie”

25-9-2011 Super verblijf van twee weken gehad. Gezellige en hartelijke sfeer. Hemko en Martine helpen je graag om je vakantie te laten slagen. Tips, lekkere maaltijden, lekker vers brood voor je ontbijt. Echt genieten. Een echte aanrader. Zijn nu al twee keer bij hen op vakantie geweest, omdat het zo goed bevalt! (met partner op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Uitmuntend!”

18-9-2011 Goede ligging – Fantastische hosts – Prima inrichting (met partner op www.zoover.nl cijfer 9.0)

“Nu al heimwee!”

6-8-2011 In de Bergerie van “Au Passage du Gois” hebben wij een geweldige week gehad. De gastvije eigenaren Hemko en Martine hebben prachtige gites in de stijl van de Vendee uit het niets opgebouwd en ingericht. Wij logeerden in de oude schaapskooi; genaamd Bergerie.
In de gites ontbreekt je echter niets; alles is aanwezig om te koken, wassen, schoonmaken etc. 
In de gites staan zelfs boeken, liggen stapels mooie tijdschriften om op het ligbed op eigen terras te lezen. Er is internet, een kastje om de Nederlandse TV te ontvangen.
In de zomer verzorgen Hemko en Martine een een goed verzorgde table hotes. Gezellig eten met de gasten die dat wensen. Zo ben je in de gelegeheid toeristische tips met elkaar te delen. 
Au Passage du Gois ligt aan de Passage du Gois en wanneer het er druk is weet je dat het eb wordt of al is omdat er ontzettend veel mensen op de droogliggende zeebodem komen zoeken naar fruits du mer.
Wij zullen Au Passage du Gois zeker nog eens bezoeken, maar dan iets langer!(met partner op www.zoover.nl cijfer 10.0)

 ”Ruim huis, zeer compleet, gezellige Table d’Hote”

28-8-2011 Gite zeer compleet ingericht, goede bedden. Hemko & Martine zijn zeer gastvrij en erg kindvriendelijk. Vlakbij diverse stranden én op loopafstand van de Passage au Gois. Martine verzorgt een heerlijke Table d’Hote met producten uit eigen tuin. Iedere morgen staat er (indien gewenst) vers brood en/of croissants voor de deur. Wij hebben genoten!  (met kleine kinderen op www.zoover.nl cijfer 9.0)

“Normaal gaan wij niet 2x naar hetzelfde toe…”

Juni 2011 Rustig, mooie omgeving (fietsen), prettige omgeving. Kortom voor herhaling vatbaar! (met partner op www.chambredhoteswijzer.nl cijfer 9,6)

Perfekte accomodatie, aardige en behulpzame eigenaren.”

Mei 2011 Perfekte accomodatie, goed ingericht, aardige en erg behulpzame eigenaren. Super sfeer, top vakantie.  (met partner op www.chambredhoteswijzer.nl cijfer 10)

 ”Verrassend, relaxed en fantastisch”

6-9-2010 Wij hebben een fantastische week bij Hemko en Martine gehad. De studio was helemaal af en alles was super verzorgd. Bij aankomst lagen er allerlei nuttige info en brochures van de omgeving klaar. Hemko en Martine wisten precies waar de leuke strandjes, markten waren. Voor sluiproutes, want wij waren er in de drukste week van het jaar, kon je ook bij Hemko terecht. Wij hebben ook een dag kokkels gezocht en een zoutboerderij bezocht en ‘s avonds heerlijk de kokkels opgegeten die fantastisch door Martine waren klaargemaakt. Onze dochter van 5 heeft het ook helemaal naar d’r zin gehad, vooral omdat in de andere 2 huizen kinderen van haar leeftijd logeerden. Het zwembad was trouwens een hit bij de kinderen die ondanks de iets wat koude temperatuur toch elke dag in het water lagen. (met kleine kinderen op www.zoover.nl cijfer 9.0)

 “Heerlijke plek!!!”

16-8-2010 We hebben een geweldig verblijf gehad in de studio van “Au passage du gois”. Van de persoonlijke ontvangst, de uitgebreide ontbijtjes en de gezellige table d’hote. Genoeg te doen in de omgeving; fietsen, winkelen, strand. Hemko en Martine wijzen je de weg. Een ideale plek voor iedereen. (met vrienden op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Geweldige ervaring bij geweldige mensen!”

9-8-2010 Hier gaan we ooit nog een keer naar terug, wat een heerlijk plekje!
Met ons vieren zijn we naar Hemko en Martine geweest, geen idee wat we moesten verwachten, niemand van ons was eerder in een Franse gite geweest. Maar wat vielen we met onze neus in de boter! Het was in 1 woord geweldig! Hemko en Martine haalden iedere morgen verse broodjes bij de bakker, gaven ons tips voor leuke uitstapjes, restaurantjes, de mooiste stranden en ze namen ons mee kokkels zoeken (die we ‘s avonds aten bij de Table d’hote, heeeerlijk!) en we bezochten Thierry die zout won en een klein winkeltje had. 
Het zwembad was heerlijk, net ons grote huis mét amerikaanse koelkast!! Zeer ruime slaapkamers, als je beddengoed meebesteld liggen er ook badhanddoeken en zelfs strandlakens klaar. Boekenkast vol met boeken, folders van de omgeving lagen klaar op de keukentafel, gratis internet aanwezig. Hemko en Martine doen alles om je het naar je zin te maken.
Absolute aanrader dus, ook met kinderen!(met vrienden op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“‘T IS HIER FANTASTISCH!!!”

29-7-2010 Hemko & Martine jullie bezitten een prachtig stukje Frankrijk!!!
We hebben 2 avonden heerlijk met het complete gezelschap mee gegeten dit was héél BIJZONDER!!!
De laatste dag namen Hemko & Martine ons mee om “kokkels” te zoeken, in de haven om de vissers terug te zien komen en naar een zoutwinning om te kijken hoe dat in z’n werk gaat. Wij verbleven in het grote huis wat er keurig verzorgd uitzag en van alle gemakken voorzien er is zelfs zelfs een Amerikaanse koelkast!!
Favoriet van de kinderen…
Een bijzondere aanrader wat zeer zeker op alle vlakken de moeite waard is!!!
Hemko & Martine nogmaals BEDANKT!!
We komen zeker een keer terug ;-)  (met oudere kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Leuk verblijf”

3-7-2010 Dit was onze eerste ervaring met een chambre d’hotes en is direct fantastisch verlopen.
Een goede ontvangst en veel meer aanwezig dan gedacht. Voor onze dochter was er alles aanwezig om zich thuis te voelen en wij kregen alle informatie om er een leuk verblijf van te maken.
Hebben ook een avond de table d’hotes gedaan en het eten en drinken was perfect. De communicatie met de andere gasten was ook heel gezellig.
Dit is zeker voor herhaling vatbaar. Zeer vriendelijke mensen om bij te logeren!!!!
Bedankt voor de leuke dagen…  (met kleine kinderen op www.zoover.nl cijfer 9.0)

“Top gastvrouw en gastheer”

18-6-2010 Martine en Hemko hebben veel gevoel voor dienstverlening met een persoonlijk tintje. Uitstekend ingerichte huisjes. Wij beschikten over een gezellige studio waar het ons aan niets ontbrak. Martine kan fantastich koken en Hemko schenkt er een heerlijke wijn bij. Een absolute aanrader. Wij zijn er een paar dagen geweest en voelde ons vanaf het eerste moment welkom en thuis en komen zeker een keer terug. Omgeving is veelzijdig en ongerept.  (met partner op www.zoover.nl cijfer 9.0)

“Voor herhaling vatbaar”

13-6-2010 Uitermate gastvrij en behulpzaam. Table d’hote is zonder meer aan te bevelen. Hemko en Martine zijn volledig in de Franse gemeenschap opgenomen. Zonder meer de moeite waard om enkele dagen te verblijven. (met partner op www.zoover.nl cijfer 9.0)

“Super huis. Prachtige ligging. Aanrader!”

Mei 2010 Inrichting en ligging van huis. Professionele eigenaars. Diner 2x per week. (met partner op www.chambredhoteswijzer.nl cijfer 9,6)

“Voor herhaling vatbaar”

26-8-2009 De gastvrijheid en service van de eigenaren was groot zonder de privacy van de gasten te schenden. De inrichting van de studio was mooi en goed gestyled, luxe met het behoud van een (t)huissfeer. De table de hote werd met veel zorg en aandacht bereid en aangeboden. De omgeving van deze studio bood voldoende afwisseling en uitdaging, zowel in activiteiten als ontspanning. Echt een aanrader!  (met partner op www.zoover.nl cijfer 9.0)

“VOLOP GENIETEN !!!”

24-8-2009 Het is zeer aangenaam vertoeven bij gastvrouw- en heer Martine en Hemko. Hartelijke ontvangst, uiterst verzorgd en ruim logement. Kindvriendelijkheid troef.
Met veel oog voor detail weten zijn hun gasten perfect te verzorgen (ontbijt aan huis, bbq ter beschikking, mooie tuin met mini strand, zwembad). Ook de table d’hôte was een succes met fijne gerechten en wijn à volonté.
Een adres om te bewaren en nog eens over te doen.(met kleine kinderen op www.zoover.nl cijfer 9.0)

“Superrelaxte plek, ook dankzij Martine en Hemko”

17-8-2009 Mooie omgeving en er is van alles te doen met de kinderen
In en om het huis ook genoeg entertainment.
Lekker eten en drinken en heel ontspannen sfeer maakt het helemaal af.(met jonge kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Fantastische plek”

22-12-2008 Al twee keer geweest en zeker een plek om weer terug te gaan. Perfecte huisjes met werkelijk alles erop en eraan (zelfs speelgoed, films, boeken etc.). De chambre d’hote avonden zijn een echte aanrader. Zalig eten gemaakt door Martine met bij iedere gang een bijpassende wijn verzorgd door Hemko. Zeer ontspannen sfeer. (met jonge kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

“Toppertje,zeker ook voor kinderen”

21-7-2008 tot in de perfectie geregeld allemaal, zwembad goed op temperatuur, wifi,uitstekende kokkin en Hemko regelt iedere dag van alles en nog wat. (met jonge kinderen op www.zoover.nl cijfer 10.0)

7-8-2007 ideaal plekje met zwembad tussen de bevolking, 3 stranden op 20 min.afstand, goed gastheer(vrouw)schap. Ook bij iets minder weer is in de regio van alles voor de kinderen te doen. (met jonge kinderen op www.zoover.nl cijfer 9.0)

9-8-2007 Super leuke vakantie ,veel te doen in de de regio. Men is bereid iets extra’s te doen voor de gasten.Het voelde als thuis.(met partner op www.zoover.nl cijfer 9.0)

13-2-2008 Geweldige locatie, mooie ruime kamer, Martine is een fantastische kokkin en Hemco een prima gastheer. Een absolute aanrader!(met partner op www.zoover.nl cijfer 9.0)

15-8-2007 Houd je van een prachtig fietsgebied met veel variatie in landschap en vergezicht? Ga dan richting Noirmoutier via Passage du Gois (met partner op www.zoover.nl cijfer 9.0)

www.zoover.nl 


www.booking.com

score booking com

www.chambresdhotewijzer.nl

 

 

 

Comments are closed.